viernes, 11 de septiembre de 2009

A Dios rogando, y con Pau dando

Bueno, aprofitant que estic purulant avui per la falsa capital de esta nuestra comunidaz, he dedicit que podia fer un post i tal, per a variar un poc.

Estava clar que tard o prompte el relax veraniego anava a acabar-se. Jo ja m'havia acostumat a la tranquilitat que dóna el fet de no haver d'escoltar burrades anatòmiques diàriament, i ara resulta que, abans de començar el curs, em toca sofrir, tot i que d'una altra manera.

Ho vinc a voler dir perquè últimament els xics del bàsket no estan precisament afinats. Això ha fet que en els darrers partits, a servidora se li pujaren les gònades a nivell cervical...no sé si m'explique.

No obstant, al final, i gràcies a l'assegurança de vida anomenada Pau Gasol (amb una estimable ajuda de Rudy, el meu estimat Ricky Rubio i Felipe Reyes, amén de Navarro), han passat la primera fase, més bé sense pena ni glòria.
Ara espere que tot canvie i que l'equip torne a ser el que era, ja que les meues coronàries ho agrairan.

Feta la crònica de l'actualitat esportiva (i sense haver nomenat a Floren ni a Cristiano Ronaldo fins ara), ho deixe ja...amb la convicció de que, com diu el gran Andrés Montes, desmentimos a la historia...el oro no está en Moscú, está en Polonia.

Yours, on matriculation...PIRADA (miembra* altra volta del L1)

2 comentarios:

  1. Estoy contigo en lo de las gónadas a nivel cervical. Yo después de los partidos voy al baño, me miro al espejo y, de repente, tengo 4 amígdalas y no sé de que serán....

    Luego con respecto al tema Pau, totalmente de acuerdo. A pesar de la lesión y aunque no es aún nuestro Pau de siempre, sabemos que él estará ahí.

    Y luego, sobre el tema Ricky....no hablaré. xD

    Lo que está claro es que si estamos tan flojos no es, ni más ni menos, que por culpa de un seleccionador que hace una zona sin sentido, un sistema de ayudas algo "virtual", plantea jugadas de pizarra típicas de infantiles y basa su sistema de juego en hacer rotaciones cuando le viene en gana. Los experimentos, con gaseosa.

    PD: Como acabemos mal el europeo, vais a tener crítica "contructiva" (o destructiva) acerca de Sergio, ese "gran" (?) seleccionador.

    ResponderEliminar
  2. Ya te digo, Itu. xDDD

    PD: No me jodas con el tema Ricky :P

    PD': Espero ver, aunque no acabemos mal el europeo, esa crítica "constructiva" a nuestro querido Scariolo.

    ResponderEliminar